De wijsheid van ons VrouwenVuur.

 

Je vrouwelijke scheppingskracht, je Heilige Vuur, je passie.

Wat weet jij van jouw Vuur?

Brandt het fel? Smeult het? Ben je opgebrand? Of slaan de vlammen destructief om je heen?

 

Wil jij ontdekken hoe jouw Heilige Vuur voor jou brandt? Dan is deze workshop een mooie manier om kennis te maken met jouw persoonlijke Vuur. Je gaat ervaren hoe je je kunt verbinden met jouw Vuur en hoe ze vlamt. Wat heeft ze nodig? Wat heb jij nodig?

 

Wij vrouwen zijn met elkaar verbonden door ons VrouwenVuur, dit Vuur staat voor mij symbool voor de kracht en wijsheid van onze vrouwelijke Ziel. Wat gaat er in je om als je naar andere vrouwen kijkt? Word je onzeker? Voel je bewondering? Kijk je de kat uit de boom? Of ga je vonken slaan?

Zorg jij voor brandstof of creëer je juist ruimte en luchtigheid zodat ideeën kunnen ontvlammen? Kun je voelen wat jou Vuur je te vertellen heeft?

Tijdens het festival kun je ervaren hoe jouw Heilige Vuur vlamt, wat het je te vertellen heeft en hoe jouw Vuur zich voegt in ons gezamenlijke VrouwenVuur. We gaan Vuur maken en kijken wat ze je spiegelt.

 

Weet je nu al dat je meedoet?  Of wil je een bijdrage leveren aan het creëren van de Heilige vuren waarover we gaan springen en gaan Vuurlopen?

 

Ga dan alvast droge en mooie materialen uit de natuur verzamelen waarmee jij jouw Vuur gaat maken en voeden. Dit kunnen takjes, bladeren en bloemen zijn, verzamel ze met de intentie om jouw Heilige Vuur te leren kennen en je zult verrast zijn door de antwoorden die het vuur je geeft. Door het verzamelen van brandbare natuurlijke materialen creëer je een intense verbinding met Moeder Aarde en haar innerlijk Vuur.

 

Ik neem Buideltjes met een vuurslag en vuursteen mee, deze kun je aanschaffen als je de workshop hebt meegedaan en thuis verder wilt met het leren kennen en onderhouden van jouw Heilige Vuur. De kosten hiervan zijn 20 euro.

 

Wil je weten wie ik ben?  Kijk hier!