Steeds meer vrouwen worden zich bewust van hun vrouwelijke energie en willen dat deze energie vrij en krachtig kan stromen, zodat we kunnen genieten van ons vrouw zijn en vrij kunnen creëeren.

Vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we de pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders met ons mee, hierdoor zijn we de verbinding met ons Vrouwenvuur kwijt geraakt.
De tijd is aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze is.
Krachtig, liefdevol, wild en wijs.

De Rite van de baarmoeder is een oeroud en krachtig ritueel, dat je eraan herinnert je Vrouwenvuur te eren.

Dit helende ritueel komt uit de Amazone. De vrouwenlijn, vrouwenspirit van de jungle in Zuid Amerika herinnert ons aan een eenvoudige wijsheid.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft de vrouwen van de wereld het geschenk gegeven van de Rite van de Baarmoeder. Deze rite kan door de vrouw die hem heeft ontvangen ook weer doorgegeven worden, waardoor het vrouwencollectief zichzelf langzaam maar zeker bevrijdt van de belemmerende angst en pijn die we bewust of onbewust allemaal ervaren.

Je kunt de Rite tijdens een workshop met een groep vrouwen ontvangen of ervoor kiezen individueel het ritueel uit te voeren. Dit gaan we doen in de natuur rondom een heilig vuur, dat het collectieve Vrouwenvuur zal symboliseren. Ook water zal een belangrijke rol tijdens de rite spelen.

Je kunt je nu aanmelden.